Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Budapešť autobusem

2.4.2019

Budapešť - AQUAWORLD Resort**** 4-denní pobyt autobusem

s prohlídkou Budapešti sprůvodcem a koupáním v jednom z největších aquaparků střední Evropy

Termín: 3. – 6.10.2019 - trasa E, D
Luxusní hotel je největším hotelovým komplexem propojeným s aqua-parkem ve střední Evropě. Nabízí ubytování v elegantně vybavených pokojích Standard, Junior Suitech a apartmánech. Vybavení pokojů: koupelna, WC, fén, župan, klimatizace, LCD SAT-TV, rádio, telefon, mini-bar, sejf.
Hosté mají přímý vstup do Aquaworldu (17 vnitřních a venkovních bazénů, 180 m dlouhá horská řeka, 11 skluzavek různých délek, bazén s umělým vlnobitím, bazén pro milovníky surfování, skokanská věž, svět sauny za poplatek a mnoho dalších atrakcí).
Více informací o aquaworldu ZDE.
NÁSTUPNÍ MÍSTA:
TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno
TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno
Cena zahrnuje: 3x ubytování s polopenzí formou bufetu, dopravu autobusem, vstup do wellness, fitness a lázeňského centra hotelu, neomezený vstup do Aquaworldu, prohlídku Budapešti s průvodcem, zapůjčení županu, připojení na internet, pobytovou taxu, služby delegáta
Cena nezahrnuje: pojištění léčebných výloh a storno, vstupy do muzeí a památkových objektů
Program:
1. den odjezd v brzkých ranních hodinách, příjezd do hotelu, od cca 14,00 ubytování, koupání, relaxace v Aquaworldu a hotelovém wellness a fitness, večeře v hotelu. 2. den snídaně v hotelu, prohlídka Budapešti s průvodcem nebo koupání, relaxace v Aquaworldu a hotelovém wellness a fitness, večeře v hotelu. 3. den snídaně v hotelu, koupání, relaxace v Aquaworldu a hotelovém wellness a fitness, večeře v hotelu 4. den snídaně v hotelu, v cca 11,00 odjezd zpět do ČR.
Prohlídka Budapešti
Naše cca čtyřhodinová prohlídka maďarské metropole Budapešti začíná na náměstí Hrdinů (výstup z autobusu), kde se v kostce seznámíme s dějinami Maďarska, počínaje od devátého století a konče stoletím jednadvacátým. K tomu nám poskytne krásnou kulisu Miléniový pomník, muzejní budovy, Zámek Vajdahunyad a celé Městské sady, včetně Zoologické zahrady, Széchenyiho lázní nebo proslulé restaurace Gundel.
Z náměstí Hrdinů pojedeme po Andrássyho třídě, která ústí do náměstí Erzsébet a skrývá také hodně zajímavostí. Mimo jiné pod touto třídou jezdí nejstarší metro na kontinentu, nacházejí se na ní nebo v její těsné blízkosti krásné paláce, několik divadel, spousta sídel diplomatických sborů, také Velvyslanectví ČR, a v neposlední řadě budova Státní Opery. Poté pokračujeme po třídě Bajcsy-Zsilinszky, zde si prohlédneme největší kostel Budapešti, Svatoštěpánskou baziliku (vstupné fakultativně).
Pokračujeme autobusem podél bývalých městských hradeb města Pešti, podíváme se na největší Synagogu Evropy, pak přejedeme přes Dunaj na budínskou stranu. Tato kopcovitá část města nabízí četná vyhlídková místa. Krásná vyhlídka se nachází z kopce Gellért, je to dokonce UNESCEM chráněné panorama, takže zde opět vystoupíme z autobusu, abychom se mohli pokochat.
Odtud se přemístíme autobusem na Budínský hrad, kde budeme procházet pěšky, podíváme se na Matyášův chrám (vstupné fakultativně), na Rybářskou baštu (vstupné fakultativně) a na exteriér Královského paláce.
Poté pokračujeme autobusem zpátky na pešťskou stranu a přiblížíme se k Centrální Tržnici, kde naše prohlídka končí a nastane chvíle nákupu a volného času.
V závislosti na dopravní situaci a dalších nepředvídatelných okolnostech je změna programu vyhrazena.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé