Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

hotel PIROSKA - Bükfürdő

25.3.2013

Vážení přátelé.
Dnes k Vám přicházíme s novinkou týkající se, mezi našimi klienty velmi oblíbeného hotelu. Jedná se o hotel PIROSKA a nachází se v lázeňském městě Büfkürdő.

Právě tento hotel se u příležitosti 20. jubilea své činnosti zařadil do ČTYŘHVĚZDIČKOVÉ KATEGORIE.

Výsledkem rekonstrukce je kompletní "znovuzrození" všech pokojů. A tak počínaje podzimem roku 2012 mají hosté k dispozici celkem 33 pokojů v kategorii Superior a 59 pokojů v kategorii Classic (moderní pokoje s novým nábytkem: pohodlná lůžka s komfortními matracemi, některé pokoje jsou vybaveny kanapem, novými koberci a záclonami, v pokojích typu Superior jsou k dispozici LCD televizory, stojany na odkládání kufrů, nové koupelny se spchovými kouty, zabudovanými vysoušeči vlasů, kosmetickými zrcadly a sanitárním vybavením.)
Mezi pokoji typu Superior je 6 antialergenních pokojů (se 4 solnými stěnami) a 2 bezbariérové pokoje. Celý areál hotelu však bezbariérově upraven není.

Současně s rekonstrukcí pokojů získal novou tvář i hlavní vchod, vnější omítky a aula hotelu. Po vstupu přivítají každého návštěvníka moderní a čisté tvary, ale současně i přívětivé a teplé barvy interiéru. Jako estetický doplněk jsou zde použity tradiční maďarské motivy. Nově upravené společenské prostory, karetní salonek a lobby bar umocňuí atmosféru a vysokou úroveň lobby. Současně se však věnovala zvýšená pozornost také bezbariérovým úpravám v budově.

Hotelová restaurace hýčká své hosty každý den mezi 11:00 až 22:00 hodinou prvotřídní gastronomickou nabídkou. Na jídelním lístku jsou zde vedle mezinárodních pokrmů a regionálních chutí zastoupena také lehká wellness jídla. V rámci polopenze si hosté mohou jedinečným způsobem podle svých požadavků vybírat i z nabídky á la carte.

Zážitkové lázně hotelu vybudované podle pravidel feng shui jsou zdrojem relaxace pro celou rodinu. Vnitřní zážitkový bazén, sezónní venkovní bazén, wellness bar, svět saun s finskou a bio saunou, párními lázněmi s aromaterapií a tepidarium s barevnou terapií. K dětskému bazénu s postupně se zvyšující hloubkou v oddělené wellness sekci pro děti náleží i rodinné odpočinkové prostory.

Ze široké palety wellness služeb si jistě každý vybere pro sebe vhodnou masáž, proceduru nebo pohybovou aktivitu.

Za hlavní přednost hotelu je však stále považována zdejší pohostinnost s téměř 20 letou tradicí.

hotel PIROSKA**** - 4 denní pobyt s polopenzí
hotel PIROSKA**** - 6 denní pobyt s polopenzí
hotel PIROSKA**** - 8 denní pobyt s polopenzí

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé