Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

hotel UNI - Balatonfüred - Maďarsko

20.2.2013

Na našich stránkách nyní můžete najít nový hotel, který jsme zařadili do naší nabídky.
Jedná se o hotel UNI a nachází se u Balatonu ve městě Balatonfüred.

Tento tříhvězdičkový hotel stojí v centru cestovního ruchu na pěší zóně Tagore, nedaleko hlavní cesty. Hned vedle hotelu je klidný park, hotel má vlastní pláž i přístaviště.
Pokoje jsou kompletně vybaveny sprchou, WC, ledničkou, SAT-TV, Wi-Fi. Některé pokoje mají vlastní balkon.
Ve zdejší restauraci se podávají maďarské speciality i mezinárodní jídla. V létě je grilování na terase a bufet na pláži.
V přístavu a na pláži jsou pro hosty pořádány různé programy. Krom toho si zde můžete dosytosti užívat vodních radovánek na jezeru Balaton, cyklistiku, pěší turistiku, nebo třeba rybaření.
Další informace o hotelu a fotky můžete shlédnout na našich stránkách - ZDE

Balatonfüred
Město Balatonfüred se nachází na severním břehu jezera Balaton. Jeho proslulost pochází především z jeho podnebí mediteránního (středomořského) charakteru a z vřídel s obsahem kyseliny uhličité.
Balatonfüred je neuvěřitelně bohatý na památky:

Právě v Horváth domě byl poprvé uskutečněn, tehdy první, a od té doby již tradiční a populární Anna-ples, což je každým rokem snad nejznámější událost města.
Mezi další akce města patří také ROMANTICKÉ OBDOBÍ REFORMY, které se koná pravidelně koncem září. Díky ní se lidé mohou alespoň na chvíli vrátit do života Balatonfüredu v XIX. století.
Určitě nesmíme zapomenout ani na závody plachetnic, které se pořádají každým rokem, a to na evropské i světové úrovni, z nichž nejznámější jsou závody pod názvem "Kékszallag" neboli Modrá páska.

Díky svému zeměpisnému umístění je Balatonfüred a jeho okolí rájem výletníků. Je téměř jedno, jakým směrem se vydáte, všude narazíte na ojediněle překrásné cennosti přírody.

Blatenská vrchovina představuje také více než staletou tradici v pěstování vína. Tato tradice se nám představuje v různých pestrých akcích města, jako jsou: Blatenské rybí a vínové oslavy v červnu, nebo vínové týdny v srpnu, či průvod žní v září.

Balatonfüred je, dalo by se říci, město pro každého. Nabízí spoustu možností, jak strávit příjemnou dovolenou s rodinnou, kamarády, nebo třeba jen ve dvou.

Další možnosti ubytování ve městě Balatonfüred:
BLF 01 - hotel DANUBIUS ANNABELLA***
BLF 02 - hotel DANUBIUS MARINA***

S CK ERLI se můžete do tohoto malebného města podívat v rámci autobusového zájezdu:
BALATON NA KOLE - 8.5. - 12.5.2013
Cyklistický poznávací pobyt v oblasti jezera Balaton. Společně navštívíme romantické město Keszthely s barokním zámkem rodiny Festetics, historické centrum, muzea, kavárny a obchůdky. Dále město Tapolca s říční jeskyní, Badacsony - vinařská oblast, Hévíz - koupání v termálním jezeře, lázeňské město Balatonfüred a poloostrov Tihany.

Více informací o zájezdu - ZDE

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé