Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Termální lázně Hajdúszoboszló, hotel HUNGAROSPA THERMAL 6-denní pobyt

4.4.2024

Termální lázně Hajdúszoboszló

hotel HUNGAROSPA THERMAL 6-denní pobyt

Město Hajdúszoboszló je velmi známé letovisko a lázeňské centrum na východě Maďarska, vzdálené jen 20 km od Debrecínu. Hlavní předností města je obrovský lázeňský komplex, který se rozkládá na ploše 30 ha. Lázeňský komplex nabízí různorodý a bohatý program: lázně pod širým nebem (v provozu od začátku května do konce září) s více než 13 bazény, aquapark s obrovskými skluzavkami a Aqua-Palace
Termální koupele jsou otevřeny nepřetržitě po celý rok.
Lázně pod širým nebem jsou lemované palmami a písečnou pláží a kromě koupání mimo jiné i v bublinkovém bazénu, vlnobití či dětském bazénu umožňuje ještě zahrát si plážový volejbal, plážový fotbal, streetball, nohejbal a tenis. Největší atrakci představuje bazén „Pobřeží Středozemního moře“, který je největším plaveckým bazénem ve střední Evropě. Středomořskou atmosféru navozuje písečná pláž, pirátské lodě, maják a řada palem.
Aquapark disponuje skluzavkami o celkové délce více než 1 km (v období červen až září). Je zde 9 typů obřích skluzavek (čtyřdráhová závodní skluzavka, kamikadze, tobogán, „černá díra”, divoká řeka, gigantická skluzavka, Niagara, „velká díra” a twister), mini skluzavky, vodní hrad s proudící řekou a dětské hřiště z dřevěných hraček.
V krytých lázních Aqua-Palace se nachází lázeňské bazény připomínající různá období a místa, a to díky tropické lázni, lázni v ledové jeskyni, lázni v kině, termální lázni Pávai, lázni Ganges, románské a mořské lázni a lázni v jeskyni. Vnitřní bazén o délce 50 m je otevřený po celý rok a nachází se vedle Thermal Campingu. Pro rodiny s dětmi a začínající plavce jsou ideální volbou dětské bazénky. Je možno využít i saunu, solárium, masáže, soukromé lázně či fitness centrum.

Tipy na výlety po Maďarsku neleznete na stránkách TURISTA ÉREM (Turistické známky).
TÉ No. 1 - HAJDÚSZOBOSZLÓ - HUNGAROSPA
TÉ No. 2 - HAJDÚSZOBOSZLÓ - VÁROS

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé