Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Termální lázně LENTI - hotel THERMAL BALANCE****

10.4.2024

Termální lázně LENTI

hotel THERMAL BALANCE: 5-denní pobyt

THERMAL HOTEL BALANCE****
Nechte se rozmazlovat v jedinečném čtyřhvězdičkovém hotelu. Přímo z hotelu se pohodlně dostanete krytou chodbou do termálních lázní, nového zážitkového světa a na letní koupaliště.
Thermal Hotel Balance se nachází v pěkném prostředí v sousedství termálních lázní Lenti a parku energie St. George energy park, nabízí svým klientům dokonalou relaxaci. V hotelu je k dispozici restaurace, lobby bar. Ve 4 patře můžete navštívit sluneční terasu s kouzelným výhledem do okolní krajiny a hotelové wellness Balance spa, kde naleznete 4 sauny (finská sauna, aroma sauna, infra sauna a parní kabina), bazén s podvodní masáží, na místě je možné zakoupit masáže.
Termální lázně – Lenti Thermal Spa: všechny části lázní jsou dostupné přímo z hotelu.
Léčebné lázně: plavecký bazén, bazén s léčebnou vodou, hydromasážní bazén, dětské brouzdaliště a bazén s teplotou vody 32–34 °C.
Letní koupaliště – od května do září, plavecký bazén, bazén s teplotou vody 32–34 °C, bazén s léčivou vodou 36–38 °C, dětské brouzdaliště, zážitkový bazén (74m dlouhá skluzavka, divoká voda, masážní lehátka…).
Krytý zážitkový svět: zážitkový bazén se skluzavkou, dětské zážitkové brouzdaliště, masážní bazén pro dospělé (krční sprchy, masážní lehátka, gejzíry), vířivka.
Saunový svět (za poplatek) – aromasauna, 2 x finská sauna, infrasauna, odpočinková místnost, ochlazovací bazén
St. George energy park činí tyto lázně ojedinělými. Hosté mohou společnými účinky léčivé vody a místa s výjimečnou energií lépe odpočívat a léčit se. K dispozici je hostům suchá Kneippova stezka a promenády.

Tipy na výlety po Maďarsku neleznete na stránkách TURISTA ÉREM (Turistické známky).

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé