Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Podzim v termálech autobusem Mosonmagyaróvár hotel THERMAL

6.8.2024

Mosonmagyaróvár - hotel THERMAL autobusem

22.9. - 27.9., 25.10. - 30.10. , 3.12. - 8.12.

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Český Těšín, Třinec, Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár *** se nachází poblíž historického centra malebného města Mosonmagyaróvár přímo u vstupu do termálních lázní s vnitřními a venkovními bazény. Lázně jsou atraktivní díky snadné dostupnosti. Jsou jen 15 minut od Bratislavy. Součástí hotelu je wellness centrum, léčebná část a salón krásy. Lázně prošly rozsáhlou renovací a v současné chvíli jsou ideální volbou pro ty, kteří preferují klidné prostředí bez hektické atmosféry aquaparku. Najdete zde kvalitní lázeňské zázemí a řadu vnitřních a venkovních termálních a relaxačních bazénů. Nechybí plavecký bazén, letní skluzavky a zábavná plocha pro malé návstěvníky. V okolí se nachází bezpočet regionálních restaurací, bister, kaváren a obchůdků s oblečením.
Termální lázně a bazény FLEXUM
Díky své poloze v areálu termálních lázní je hotel ideálním místem pro ty, kteří hledají odpočinek, regeneraci či léčbu. Hotel je s lázněmi spojen nekrytým 80m chodníkem. Blahodárné účinky termální vody mohou hosté využít po celý rok. V areálu termálního koupaliště naleznete množství bazénů s léčivou vodou a teplotou od 28 do 38 °C. Termální voda vyvěrá z hloubky 2000m, má teplotu 74 °C a je bohatá na množství prospěšných rozpuštěných solí. Svým alkalicko-hydrouhličitanovým a chloridovým charakterem se řadí mezi jódové minerální vody. Dnes patří mezi 5 nejúčinnějších termálních vod v celé Evropě. Termální voda má blahodárný vliv na léčbu chorob pohybového ústrojí a chronické choroby dýchacích cest. Pitná kúra pak napomáhá při léčbě trávících poruch. Lázně byly rekonstruovány a nabízí hezké zázemí, klid, dostatek místa i lehátek k relaxaci. Pozornost si zaslouží i proto, že jsou vyhledávány pro klid a relaxační prostředí. V areálu jsou nově postavené letní skluzavky pro menši děti a vodní zábavné hřiště, písčitá zóna a nová zelená rekreační louka. Lázně nabízí klid a pohodu. Našim hostům je k dispozici rovněž fintess centrum v lázních Flexum, jsou v ceně pobytu.
Samotné město Mosonmagyaróvár (Mošoň) má rovněž co nabídnout. Žije zde přibližně 33 tisicí obyvatel. Historický český název Mošon-Uherské Staré Hrady vznikl doslovným překladem tohoto maďarského názvu. Historie sahá až do doby 1 století n.l., kdy zde byla římany založena osada. V pozdější dobách zde docházelo k přesunům armád, front, měnily se svéry vlivu. Ve městě přirozeně tak vznikl i hrad, který stojí za to vidět. Dnes, po rozsáhlých proměnách, požárech a bojích má podobu zámku s rozsáhlým opěvněním. Historie tohoto města i okolí je skutečně bohatá a zajímavá. Objevujte Podunají a spojte si to s termálními lázněmi. Okolí pak nabízí mnoho cyklotras, pěších tras a stezek i vodáckách kanálů.

 

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé