Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Bükfürdö - lázněBükfürdö - lázněhotel Hunguesthotel Hunguest

kód: BKAz BUS Advent

Adventní lázně Bükfürdő a vánoční Brno (Az)

Tématické zájezdy BUS

Lokalita: BÜK (BÜKFÜRDŐ)
Cena od: 8.950,- Kč
Doprava: autobus (Ostrava, Frýdek-Místek, Karviná, Havířov, Český Těšín, Třinec, Nový Jičín, Olomouc, Brno)

Adventní lázně Bükfürdő a vánoční Brno

Program zájezdu:
1. den: odjezd z nástupních míst do Maďarska na ubytování, večeře, koupání v termálech.
2. den: celodenní koupání, po večeři odjezd k vinaři do malebného městěčka Kőszeg na ochutnávku lokálních vín s možností jejich nákupu.
3. den: po snídani odjezd na tržiště, kde bude možnost zakoupení tradičních maďarských výrobků a specialit (klobásy, paprika, sádlo a slanina z mangalice atd.), odpolední koupání v termálech a večeře.
4. den: po snídani odjezd do Brna. Vánoční trhy v této moravské metropoli patří každoročně k těm nejkrásnějším v ČR a my budeme mít možnost je zažít na vlastní kůži, ochutnat kvalitní svařené víno od tuzemských výrobců a nakoupit ještě nějaké suvenýry a dárky pod stromeček.
Příjezd v pozdních večerních hodinách.
Cena zahrnuje:
3x ubytování, 3x polopenzi, neomezený vstup do hotelového wellness centra, denně neomezený počet vstupů do termálních lázní (kromě saunového světa), doprava zájezd. autobusem, Wi-Fi, delegát CK, 1x doprava na výlet k vinaři, pojištění CK pro případ úpadku.
Cena nezahrnuje:
povinné komplexní cestovní pojištění, ochutnávka u vinaře cca 150 Kč/os., místní popl. cca 2 €/os/den nad 18 let (vybere průvodce), vratnou kauci za čipové hodinky 2000 HUF nebo 7 EUR nebo 200 CZK / kus. Host obdrží náramek pouze po zaplacení vratné kauce a po odevzdání náramku mu bude výše kauce vrácena.
Nástupní místa:
Třinec, Český Těšín, Karviná, Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Olomouc, Brno.
Odjezd do Maďarska: v ranních hodinách cca 5,00-7,00 hod. dle odjezdového místa. Příjezd do Bükfürdő cca 14,00 hod., ubytování.
V den odjezdu, předání pokojů, odjezd do ČR. Příjezd v pozdních večerních hodinách dle nástupních míst.

Ubytování: HUNGUEST HOTEL BÜK 4*, bývalé hotely Répce a Répce Gold

Od srpna 2022 byl znovu otevřen kompletně zrekonstruovaný hotel Répce společně s Répce Gold se zcela novým vzhledem a názvem - nyní již fungují jako jeden celek pod názvem Hunguest Hotel Bük 4*. Bývalý Répce byl přejmenován na východní křídlo a Répce Gold na západní křídlo. V obou křídlech komplexu se nachází recepce, restaurace a bar. Ve východním křídle jsou umístěny sauny se sluneční terasou a fitness centrum, a v západním křídle wellness ostrov (plavecký bazén, vířivka, jacuzzi, finská sauna, infra sauna, parní kabina, ledová sprcha) a dětský koutek. Naši hosté samozřejmě mohou využívat služeb v obou křídlech. V okolí hotelu se nachází golfové hřiště, tenisový kurt, bowling, jízdy na koni a výlety v kočáře. Naši klienti budou v roce 2024 ubytováni v komfortním rekonstruovaném západním křídle přímo u termálního lázeňského komplexu, se kterým je propojeno vnitřní (vytápěnou) spojovací chodbou. Vstup do základní i zážitkové zóny termálních lázní je zahrnut v ceně pobytu. Vybavení pokojů - prostorné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením jsou vybaveny klima-tizací, TV-SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), chladničkou s minibarem a županem. Některé pokoje jsou s možností přistýlky. Stravování - snídaně i večeře formou bohatého bufetutu. je hostům poskytováno v hotelové restauraci. Obědy je možno zakoupit na místě z aktuální nabídky hotel. baru nebo využít nabídky jiných stravovacích zařízení v areálu term. lázní.
Pořadatel: pořadatel: CK A-Z TOUR s.r.o., IČ: 28638565

Termální areál Bezbariérový přístup

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj

Cena od: 8950,- Kč (3 noci), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
Hotel nabízí 1- a 2-lůžk. klimatizované pokoje s možností jedné přistýlky pro dítě do 12 let, všechny mají koupelnu, WC, TV, telefon, mini-bar, bezpečnostní schránku, možnost připojení k internetu ZDARMA (v Lobby i na pokojích).

12. 12. 2024 - 15. 12. 2024
Cena od 8 950 Kč (3 noci)
  

Celkem 1 termínů

Body zájmu

BÜK (BÜKFÜRDŐ)

BÜKFÜRDŐ je lázeňské středisko o rozloze 13 ha ležící nedaleko rakouských hranic v západní části Maďarska. V termálních ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé