Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Budapešť - ParlamentBudapešť - hradní vrchBudapešťBudapešť - synagoga

kód: BKGv BUS BUD

Maďarsko, Budapešť, hotel AQUAWORLD Resort Budapest GV - 5 denní pobyt

Víkendové pobyty BUS

Lokalita: BUDAPEŠŤ
Cena od: 8.475,- Kč
Doprava: autobus (Ostrava, Frýdek-Místek, Český Těšín, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno)

Budapešť - hotel Aquaworld Resort Budapest

Hotel Aquaworld Resort  Budapest **** leží v severní části Budapešti u mostu Megyerihíd. Je snadno dostupný jak autem tak městkou dopravou. Hotel nabízí prvotřídní hotelové služby, prostorné elegantní interiéry, restaurace, bary, největší krytý akvapark v Maďarsku a i v rámci střední Evropy a bohatý výběr wellness služeb. Před hotelem je autobusová zastávka (aktuálně linka 230). Autobusem se dostanete do centra za cca 40 min.
Ubytování
Resort nabízí ubytování v elegantně zařízených pokojích, junior suitech a apartmánech. Všechny pokoje jsou klimatizované a jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, minibarem, trezorem, rádiem, LCD/plazmovou TV se satelitním přijímačem, županem, internetovým připojením WiFi a telefonem s přímou volbou. Rodiny s dětmi mají k dispozici propojené pokoje. V dvoulůžkových pokojích je možnost jedné přistýlky pro dítě do 14 let. V pokojích typu Junior Suite je možnost dvou přistýlek pro dvě děti do 14 let nebo jedné přistýlky pro dospělou osobu.
Restaurace
V komplexu se nachází několik gurmánských restaurací a bufetů. Největší nabízí bufetovou stravu. Ostatní bary a bufety nabízí nápoje a lehké občerstvení, saláty, bagety apod. Přímo v akvaparku je samoobslužná restaurace s bohatou nabídkou lehkých a chutných jídel. V letní sezoně (červenec, srpen) je možné za příplatek si dokoupit plnou penzi.
Wellness centrum a aquapark
V místě je k dispozici velké wellness centrum, přístupné pouze hotelovým hostům, zahrnující orientální lázně (relaxační bazén s průplavem do venkovní části, mandalový bazén, sauny, parní kabiny), oriental bar a moderní fitness centrum. Hosté mají přímý vstup do vodního komplexu Aquaworld. Dominantou populárního vodního světa je napodobenina starobylého chrámu Angkor Wat v Kambodži, obklopená visutými mosty, věžemi, tobogány, saunami a zážitkovými bazény. Říše „usměvavých soch” je v harmonickém souladu s celou koncepcí Aquaworldu, která si klade za cíl poskytnout hostům pomoci originálních architektonických a technických řešení bohatou kombinaci zážitků.
Vedle krytého komplexu parku se nacházejí čtyři venkovní bazény. Z toho dva s teplotou vody 36 °C lze využívat celoročně. V létě hosté mohou odpočívat na lehátkách v prostorné zahradě a užívat si slunečních paprsků. Děti mají k dispozici dětské hřiště s pískovištěm a dětský bazén, vodní herní atrakce a velkou parkovou část. Hotelové bazény Oriental Spa Wellness a Fitness jsou denně otevřeny od 7:00 do 21:00. Aquapark se všemi atrakcemi i relaxačními zónami je otevřen od 7:00 do 20:30.
Sport a zábava
Sportovní vyžití skýtají 2 kurty na squash a otevřené tenisové kurty. V hotelu se nachází půjčovna kol, šípky a stolní tenis. K zázemí hotelu patří také zábavné centrum, ve kterém je filmový sál s velkou plazmovou TV, DVD přehrávač, karetní herna, kulečník a kuřácky salonek. Nejmladší hosty určitě nadchne prostorná dětská herna s řadou skvělých atrakcí a herního labyrintu. Najdete zde i lanový park, plážový volejbal nebo dětské prolézačky.
Další hotelové služby
Součástí hotelových služeb je služba concierge, kadeřnictví, kosmetický salon, obchod se suvenýry a konferenční místnost.
NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Český Těšín, Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.
Příjezd do Budapešti, od cca 14,00 ubytování a koupání. V den odjezdu, předání pokojů cca do 10,00. Odjezd do ČR. Příjezd do ČR ve večerních hodinách.
pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ: 28568541

Termální areál Bezbariérový přístup

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj

Cena od: 8475,- Kč (4 noci), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
Nabízí ubytování v elegantně vybavených pokojích STANDARD, SUPERIOR, JUNIOR SUITE a apartmánech. Vybavení pokojů: koupelna, WC, fén, župan, klimatizace, LCD SAT-TV, Wi-Fi, rádio, telefon, mini-bar, sejf.

11. 12. 2024 - 15. 12. 2024
Cena od 8 475 Kč (4 noci)
  

Celkem 1 termínů

Body zájmu

BUDAPEŠŤ

BUDAPEŠŤ Někdo se do ní zamiluje na první pohled, jiný ji začne obdivovat až po delším čase poté, co se s ní blíže seznámil. ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé