Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

kód: TAPGv BUS Pelion

Maďarsko, termální lázně a léčivá jeskyně Tapolca - hotel HUNGUEST PELION GV: 6 denní pobyt

Víkendové pobyty BUS

Lokalita: TAPOLCA
Cena od: 10.690,- Kč
Doprava: autobus (Ostrava, Frýdek-Místek, Český Těšín, Třinec, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno)

HOTEL HUNGUEST PELION****

Lázně Tapolca se nachází na západním okraji Balatonské vrchoviny cca 10 km od jezera Balaton. Město jeskyň a vod Tapolca leží mezi čedičovými kopci posetými vinicemi, které rodí ta nejlepší balatonská vína. Největší turistickou atrakcí města je Jezerní jeskyně, která byla již roku 1982 vyhlášena mimořádně chráněným přírodním výtvorem. Mezi další zajímavosti patří Mlýnské jezero, kde pramení teplé prameny a Muzeum vína.
Město Tapolca je slavné díky své léčivé jeskyni. Pod hotelem Pelion**** se nachází krasová jeskyně se speciálním mikroklimatem s léčivými účinky. Vhodná je zejména pro pacienty trpící chorobami dýchacích cest, astmatiky a alergiky. Vysoká vlhkost, bezprašné prostředí, ticho, pološero a trvalá teplota (14-16°C) mají léčivé a uklidňující účinky.
Hotel Pelion**** v centru města Tapolca obklopený krásným parkem se nachází nad léčivou jeskyní. S jeskyní je hotel přímo propojen krytou chodbou. Hotelové bazény jsou napouštěné termální vodou z vlastní studny, navrtané v hotelovém parku. Naleznete zde venkovní a vnitřní termální bazény (33 – 37 °C) s atrakcemi, chrliči, vířivkami a protiproudy i saunový svět.
Termální voda tryská z vrtu hloubky 224 m. Voda obsahuje vápník, hořčík, uhlovodík, siřičitan a minerální látky. Termální voda je vhodná na revmatické a pohybové onemocnění, chronické zánětové onemocnění páteře a kloubové onemocnění, revma vazivové tkáně, následné ošetření po zlomeninách, úrazech, a po operacích pohybového ústrojí.
Ubytování:
ubytování je poskytováno ve 2-lůžkových pokojích s možností přistýlky a v rodinných apartmánech. Součástí standardní výbavy je koupelna s WC, TV, telefon, minibar, připojení k internetu WIFI a klimatizace.
Gastronomie:
výborné speciality maďarské i mezinárodní kuchyně si můžete vychutnat v hotelové restauraci s terasou. Občerstvit se lze v baru u bazénu nebo v lobby baru s širokou nabídkou káv a alkoholických i nealkoholických nápojů.
Sport a rekreace:
milovníci aktivní rekreace mohou využít tenisové kurty, fitness centrum, tělocvičnu a minigolf. Od hotelu vedou i hezké vycházkové stezky mimo město, do okolních kopců. Do centra je to procházkou 8 min. Určitě stojí za to vypravit se k Balatonu. Jsou zde cyklistické trasy, stezky. Nechybí podél Balatonu ani cyklovlaky a mnoho odpočívek, kaváren. V Tapolci doporučujeme kratší túry do okolních kopců, na zříceninu pevnosti nebo procházky po okolí. Cyklo tip: zašlapejte si do krásného města Keszthely.
NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Český Těšín, Třinec, Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.
Příjezd do Tapolci, od cca 14,00 ubytování a koupání. V den odjezdu, předání pokojů cca do 10,00. Odjezd do ČR. Příjezd do ČR ve večerních hodinách.
pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ: 28568541

Termální areál Bezbariérový přístup

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj

Cena od: 10690,- Kč (5 nocí), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
2-lůžkové klimatizované pokoje, vybavené koupelnou, fénem, županem, TV, telefonem, mini-barem, Wi-Fi a klimatizace.

6. 10. 2024 - 11. 10. 2024
Cena od 10 690 Kč (5 nocí)
25. 10. 2024 - 30. 10. 2024
Cena od 11 700 Kč (5 nocí)
 

Celkem 2 termínů

Body zájmu

TAPOLCA

TAPOLCAVíce než 18-ti tisícové městečko je vzdáleno asi 15 km severně od Balatonu. Tapolca je městem jeskyní a vod. Systém ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé