Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

hotel Danubius AQUAhotel Danubius AQUA - pokojhotel Danubius AQUA - pokojhotel Danubius AQUA - bazény

kód: HVGv BUS Aqua

Maďarsko, termální lázně Hévíz - hotel ENSANA HEALTH SPA AQUA GV: 5 denní pobyt ALL INCLUSIVE

Víkendové pobyty BUS

Lokalita: HÉVÍZ
Cena od: 11.400,- Kč
Doprava: autobus (Ostrava, Frýdek-Místek, Český Těšín, Třinec, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno)

HOTEL ENSANA HEALTH SPA AQUA****

Hotel se nachází v srdci lázeňského městečka Hévíz, 600 m od termálního jezera. Na hotelové hosty čeká rozmanité množství léčebných, wellness a fitness programů.
Čtyřhvězdičkový hotel Thermal Aqua Ensana Health Spa Hotel poskytuje velmi komfortní ubytování v elegantně zařízených klimatizovaných pokojích typu Standard (1.-3. patro) a pokojích typu Superior (4.-7. patro). Ke standardní výbavě patří koupelna s vanou, sušička na vlasy, župan, telefon, minibar (za poplatek), kabelová LCD TV a internetové připojení WIFI. Nově rekonstruované pokoje typu Superior mají koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, kávový a čajový servis, varnou konvici a luxusnější vzhled. Dále hotel nabízí propojené pokoje, pokoje pro alergiky a bezbariérové pokoje pro tělesně postižené.
Wellness služby:
Rozsáhlé wellness centrum zahrnuje rekreační koupaliště s krytým a nekrytým bazénem, krytý bazén s termální vodou, zahradní bazén, Kneippovy lázně, bazén pro malé děti a saunu. Součásti hotelového komplexu je i  léčebné a  wellness centrum s tradičními léčebnými procedurami a wellness programy. Ve zdravotním centru se provádí termální hydroterapie, fototerapie a mechanoterapie.
Další hotelové služby:
V hotelu nechybí fitness centrum, terasa na slunění, salon krásy, manikúra a pedikúra. Hosté mohou navštěvovat i kurzy jógy nebo aquaerobiku, zacvičit si ve fitcentru pod vedením osobního trenéra, vypravit se na pěší a cyklistické túry. Poblíž je možnost si zahrát stolní tenis, tenis, fotbal nebo si zajezdit na koni. Nejmladší návštěvníci zde najdou dětské hřiště, dětský koutek, dětský bazén, židličky, postýlky a v letních měsících i organizovaný zábavný program. Součásti hotelu je i parkoviště, garáž, prádelna, prodejna suvenýrů a půjčovna kol včetně elektrokol.
ALL INCLUSIVE SERVICE zahrnuje:
07:00 - 10:00 snídaně formou bufetu
10:00 - 11:00 kontinentální snídaně
10:00 - 15:00 bylinný čaj a ovoce v léčebném oddělení
12:00 - 14:00 oběd formou bufetu “Danubius Zdravý Výběr” (polévky, saláty, zelenina, jídla připravovaná na grilu, těstoviny, moučníky, ovoce)
15:00 - 17:00 odpolední čaj - moučníky, čaj, káva a zmrzlina
18:00 - 21:00 večeře formou bufetu
Nabídka nápojů:
07:00 - 22:00 nealko nápoje - minerální voda, ovocné a zeleninové džusy, káva, čaj
11:00 - 22:00 domácí vína a točené pivo
5-denní autobusový relaxační zájezd v prvním ALL INCLUSIVE hotelu v Hévízu. V ceně bohatý program All Inclusive včetně alkoholických i nealkoholických nápojů, neomezený vstup do wellness centra s termálními bazény a saunovým světem, využití sportovních a fitness zařízení, večerní program s živou hudbou a WIFI.
Nástupní místa:
Český Těšín, Třinec, Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.
Příjezd do Hévízu, od cca 14,00 ubytování a koupání v termálních lázních. V den odjezdu, předání pokojů cca do 11,00. Odjezd do ČR.
Příjezd do ČR ve večerních hodinách.
Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ: 28568541

Bezbariérový přístupLazně 10

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj STANDARD

Cena od: 11400,- Kč (4 noci), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
Hotel poskytuje velmi komfortní ubytování v elegantně zařízených klimatizovaných pokojích typu Standard (1.-3. patro) a pokojích typu Superior (4.-7. patro). Ke standardní výbavě patří koupelna s vanou, sušička na vlasy, koupací plášť, telefon, minibar (za poplatek), kabelová LCD TV a internetové připojení WIFI. Nově rekonstruované pokoje typu Superior mají koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, kávový a čajový servis, varnou konvici a luxusnější vzhled.

25. 10. 2024 - 29. 10. 2024
Cena od 11 400 Kč (4 noci)
  

Celkem 1 termínů

Body zájmu

HÉVÍZ

HÉVÍZ 6 km od severního pobřeží Balatonu je vzdáleno druhé největší jezero s termální vodou na světě, s hladinou pokrytou lekníny, ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé