Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Moson. - lázněMosonmagyaróvár - lázněMosonmagyaróvár - lázněMosonmagyaróvár - lázně

kód: MSNGV BUS Thermal

Maďarsko, termální lázně Mosonmagyaróvár - hotel Thermal GV: 6 denní pobyt

Víkendové pobyty BUS

Lokalita: MOSONMAGYARÓVÁR
Cena od: 11.190,- Kč
Doprava: autobus (Ostrava, Frýdek-Místek, Český Těšín, Třinec, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno)

HOTEL THERMAL***

Hotel se nachází přímo u termálním areálu (není propojen krytou chodbou).
Vybavení:
Hosté zde najdou ubytování v celkem 44 prostorných zrenovovaných pokojích s koupelnou, LCD televizorem, telefonem, minibarem, fénem a trezorem. V pokojích je možnost přistavit jednu nebo dvě dětské přistýlky. Internetové připojení WIFI je dostupné ve všech hotelových pokojích. Pokoje mají zpravidla sprchy. Klimatizace je samozřejmostí. V ceně ubytování je zapůjčení županu.
Hotelové služby:
V hotelu se dále nachází recepce s 24 hodinovým provozem, směnárna, kosmetický salon, manikúra, pedikúra, kadeřnictví a půjčovna kol. Nechybí ani několik prodejniček se suvenýry a prolázeňským sortimentem. Před ubytováním nebo v den odjezdu si hosté mohou ponechat zavazadla přímo v hotelové úschovně a užít si termální lázně dle chutí.
Wellness centrum:
Součástí hotelu je wellness centrum s nabídkou masáží, vířivkou a saunou. Je zde hostům k dispozici i solná komora. Za poplatek je možné si připlatit láznskou proceduru nebo masáž. Další možnosti relaxace nabízejí termální lázně s krytými a venkovními bazény. Lázně jsou přímo spojeny s hotelem. Hosté mají v ceně zájezdu využití hotelové finské sauny, viřivky a solné komory. V ceně pobytu je pochopitelně vstup do lázní po celou dobu pobytu, a to včetně příjezdového a celého odjezdového dne.
Termální lázně a bazény FLEXUM
Díky své poloze v areálu termálních lázní je hotel ideálním místem pro ty, kteří hledají odpočinek, regeneraci či léčbu. Hotel je s lázněmi spojen nekrytým 80m chodníkem. Blahodárné účinky termální vody mohou hosté využít po celý rok. V areálu termálního koupaliště naleznete množství bazénů s léčivou vodou a teplotou od 28 do 38 °C. Termální voda vyvěrá z hloubky 2000m, má teplotu 74 °C a je bohatá na množství prospěšných rozpuštěných solí. Svým alkalicko-hydrouhličitanovým a chloridovým charakterem se řadí mezi jódové minerální vody. Dnes patří mezi 5 nejúčinnějších termálních vod v celé Evropě. Termální voda má blahodárný vliv na léčbu chorob pohybového ústrojí a chronické choroby dýchacích cest. Pitná kúra pak napomáhá při léčbě trávících poruch. Lázně byly rekonstruovány a nabízí hezké zázemí, klid, dostatek místa i lehátek k relaxaci. Pozornost si zaslouží i proto, že jsou vyhledávány pro klid a relaxační prostředí. V areálu jsou nově postavené letní skluzavky pro menši děti a vodní zábavné hřiště, písčitá zóna a nová zelená rekreační louka. Lázně nabízí klid a pohodu. Našim hostům je k dispozici rovněž fintess centrum v lázních Flexum, jsou v ceně pobytu.
Cena zahrnuje: 5x ubytování, 5x polopenze formou bufetových stolů (snídaně od 7:00 do 10:00 a večeře od 18:00 do 20:00), klimatizace, 15minutová masáž, neomezený vstup do termálního parku včetně saunového světa v hotelu Flexum Thermal & Spa, vstup do exkluzivní wellness zóny hotelu (vnitřní vířivka, finská sauna) od 10:00 do 18:00 hod., vstup do solné jeskyně, zapůjčení županu, WIFI
Cena nezahrnuje: pobytovou taxu ve výši cca 350 HUF/den/osoba nad 18 let - platba na místě, povinné cestovní pojištění léčebných výloh včetně storna.
NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Český Těšín, Třinec, Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.
PPříjezd do Mosonmagyaróváru, od cca 14,00 ubytování a koupání v termálních lázních. V den odjezdu, předání pokojů cca do 10,00. Odjezd do ČR. Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.
Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ: 28568541

Termální areál Bezbariérový přístup

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj

Cena od: 11190,- Kč (5 nocí), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
2-lůžkové zrenovované pokoje s možností jedné nebo dvěma dětskými přistýlkami, koupelnou, LCD televizorem, telefonem, minibarem, fénem, trezorem, Wi-Fi, klimatizací.

25. 10. 2024 - 30. 10. 2024
Cena od 11 190 Kč (5 nocí)
3. 12. 2024 - 8. 12. 2024
Cena od 11 190 Kč (5 nocí)
 

Celkem 2 termínů

Body zájmu

MOSONMAGYARÓVÁR

MOSONMAGYARÓVÁRMěstečko se nachází 15 km od slovenských hranic a vzniklo spojením dvou obcí Moson a Magyaróvár.Turistickou ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé